Sportavgassystem

Vi är återförsäljare för bland annat.
Porsche 997.1 Turbo 1st begagnat Cargraphic sportavgassystem med 200 cell sportkattar i bra skick pris 15900:-  (+montering)

 

Ferrita Rostfria avgassystem Sport och Standard

http://www.ferrita.com/sv/

 

 

Dansk sportavgassystem till Porsche


Ljuddämpare Sport Rostfritt mer ljud lite mer effekt.Prisexempel:

Porsche Carrera 996 monterat o klart

Porsche Carrera 997.1 monterat o klart

supersprint-r
Bildresultat för supersprint avgassystem
Supersprint Sportavgasystem bildades 1955 och har sedan dess utvecklat och tillverkat avgassystem till allt ifrån småbilar som Fiat Cinquecento, till stora bilar som Chrysler Viper. SUPERSPRINT har även under många år producerat och levererat avgassystem åt välkända tuningfirmor som t.ex. AMG, TechArt och Hartge. SUPERSPRINT Sportavgassystem är utvecklade och utprovade för maximal effekt i övre registret, framförallt högre vridmoment i låg och mellanregistret, allt för att ge bästa körbarhet och prestanda i normalt sport- och gatbruk. Alla SUPERSPRINT Sportavgassystem utvecklas och testas på rullande landsväg för att individuellt anpassas för varje bilmodell och klara dagens höga krav på kvalité, livslängd och prestanda. Systemen byggs med fullflödes ljuddämpare i rostfritt stål för bästa flöde, lång hållbarhet och skön ljudbild
performance exhaust systems
Developing, manufacturing and distributing of innovative, high-class
performance components for supercars, especially for the Porsche
model range, have been the key factors of nearly 30 years CARGRAPHIC
history.
Sport Rear Silencers - OBD2 compliant with 200 cell Catalysers

 

 

 

 

 

Simons Sportsystem är till för dem som vill ha ut mer av sin bil. Maximal prestanda, snygg design och sportigt ljud är nyckelbegrepp när vi tar fram våra sportavgassystem. Vår målsättning är att uppnå maximal feedback från motorn och ett attraktivt ljud, utan att det för den skull ska upplevas som störande för förare och omgivning.